Borderlinetjej

Precis så som rubriken lyder så är det just vad jag är – på papper i alla fall. Man skulle kunna kalla det för ett fack, för med en diagnos så stoppas man i ett fack så att det blir lättare att hitta – ungefär som i ett bibliotek.
Den här bloggen skapade jag mest för att kunna ventilera mig lite kring mitt bok skrivande. Där jag bara kan vräka ur mig saker och ting.

Ikväll var starten på det, har bland annat suttit och letat bra grupper som är för författare, det var som att leta efter en nål i en höstack – med andra ord otroligt svårt! Det är ju en djungel, vad ska man leta efter, vad är bra för mig osv osv. Suck och stön, hittade tre olika grupper..klickar på “ansök till grupp” och blir “insläppt”. Bra då har jag det gjort.

Och nu ikväll fick jag göra min röst hörd i radion och Karlavagnen där ämnet var depression efter det tragiska dödsbeskedet som vi vaknade upp till under tisdagen – Robin Williams var död, han hade tagit sitt eget liv genom att hänga sig.
Jag kände en hopplös känsla i kroppen, det är dags att vi reser oss upp och gör våra röster hörda! Vi måste börja våga prata om psykisk ohälsa, vi kan inte längre viska och tassla om detta viktiga ämne och framförallt sjukdom! Hallå! Det är ju som vilken jäkla sjukdom som helst men den syns inte alltid utanpå, den känns mera inuti människan själv!

Men i alla fall jag ringde in och pratade lite om mina erfarenheter, men jag skulle nog behöva ett helt program för mig själv! Skämt å sido. Det är ett tungt ämne som vi måste våga prata öppet om. Man smittar inte!!! Kom ihåg det.

Och även om jag har stämpeln borderline på ett papper så är jag som sagt bara en bråkdel utav alla dessa fack som vänds med ryggarna utåt likt böcker i ett bibliotek.
Döm inte människan förrän du lärt känna insidan eller gått i dennes skor!

Du är värdefull för den du är och älskad för den du är!

Välkommen att följa min resa genom låsta rum till frihet!

Puss! ❤

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s