Vem jag är

Tjolahopp! 🙂

Söndag, grått och trist är det ute men inom mig lyser solen och livsgnistan. Den eviga lågan har tänts och hoppet har hittat tillbaka och livet är fullt av underbara ögonblick. Och någonstans där ute väntar någon på mig. Jag låter allt ske, för allt händer ju som sagt av en anledning.

10407078_325544910969730_8991928782319445631_n

Men en sak ska du veta, om du ska dejta mig så får du fan vara beredd på det mesta. ha! 

Jag tänkte skriva lite om vem jag är som person. Why? I don´t know! 😉 Men va sjutton, någon gång kanske jag kan förstå mig själv och mina knasiga texter. Och ja jag älskar att skriva bara så ni vet. Att skriva är som att dansa, man känner sig liksom fri att göra vad man vill. Man kan ju dansa i regnet så varför inte. Undra om man kan skriva i regnet på samma sätt. Haha! Nä men allvarligt. Skriva är det bästa.

Men i alla fall, åter till ämnet. Men vad var nu ämnet? Skämt å sido. Jag är bara full av galenskap och en liten gnutta humor. Jag kan vara allvarlig i vissa situationer. Men allt som oftast är jag klumpig, galen, full av energi, humor (kan skratta åt mina egna skämt så jag viker mig dubbelt) nej jag är inte normal. Men vad är normalitet? haha! Jag kan vara en väldigt go människa på alla sätt och vis bara man vågar lära känna mig in på djupet. Jag är ett energiknippe, lite av en rastlös själ men har har mina stunder när jag bara kan vara. Då kan jag slänga omkull mig på soffan och leva i nuet, kanske läsa en bra bok som fångar mitt intresse. En av mina underbara författare är Paulo Coelho, ni vet han som skrivit bland annat “Alkemisten” och har ni inte läst den så se till att läsa den nu då. Jag kan få galna impulser som jag vill göra, som att ändra om i hemmet, göra en utflykt eller bara testa något helt nytt som jag aldrig gjort tidigare. Jag älskar att måla, fixa och trixa. Jag kan vara en hopplös romantiker och jag har väldigt mycket att ge. Men jag kan också bli väldigt handlingsförlamad då jag inte finner orken, då vill jag helst bara ligga med en filt på mig i soffan. Jag är helt galen i Marilyn Monroe och tavlor med henne pryder mitt hem – även toalett och klädskrubb. 🙂 Jag tycker det är trevligt att laga mat, oftast blir det för mycket. Kan tycka om att skämma bort mig själv på helgerna med ett glas vitt eller något helt annat. Är inte så mycket för utelivet. Men när andan faller mig in kan jag få en impuls att ta en runda ut. Jag är ärlig, rak och omtänksam, nästan lite för mycket. Och ibland kan jag vara lite föööör snäll. Jag kan tycka det är mysigt att slå igång en film och bara vara. Komedier, drama och animerade filmer ligger mig varmt om hjärtat. Jag kan tycka disney är bra också. 🙂 Men skräck är inte min grej och allra minst filmer med clowner i. Jag verkligen hatar clowner, dem är läskiga. haha! Foto ligger mig varmt om hjärtat och något jag även vill utveckla mer. Sminkar mig gärna inte då jag tycker att man bara kladdar ner sig. Kör min egen stil och följer inga som helst klädkoder. Älskar second hand och att strosa omkring på loppisar. Är inte rädd för att träffa nya människor. Har lätt för att skratta och leva i nuet.

Haha men jäklar nu blev det ju en kontaktannons hahaha! Jag tror jag smäller av. Var ju inte riktigt meningen. 🙂 Men sak samma. Jag kände bara för att skriva några rader. Kanske sitter du och ler just nu. *kliar mig i huvudet* jag borde seriöst bli skribent. ha! Nä men livet är här och nu och jag känner hur jag vill leva det fullt ut! Jag är bara jag! That´s it!

Om du ska dejta mig, ska du tänka på att vara rak och ärlig för annars åker du ut med huvudet före ur mitt liv! 

Nä nu tänker jag sikta mot stjärnorna och dra en vals med dammsugaren och skurmoppen. 🙂

Må gott och var rädda om varandra. helbild

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s