Saker och ting blir annorlunda med tiden

Saker och ting blir annorlunda med tiden. 

Hela tiden utvecklas jag som människa och sakta men säkert börjar jag slå ut i blom. Jag är inte längre den jag en gång var på både gott och ont. Men en sak är säker jag är fortfarande jag.

Livet är här och nu, jag fäller ut mina vingar och vidgar mina vyer. Jag vill se mig om i världen. jag vill leva och ha kul! Jag vill känna att jag äger! Vill känna att jag duger som jag är och utan en massa spelregler om hur jag måste vara för att bli accepterad för den jag är.

I helgen fick jag känna det där lyckoruset. Jag fick känna att jag var en i mängden och vet ni; jag trivdes som bara den utav att kunna vara just JAG! Inga blickar som såg nedvärderande på mig, inga blickar som sa till mig “du passar inte in här” nej…jag var en tjej som vara som alla andra. Det var nog den mest fantastiska känsla jag någonsin känt. Jag tror aldrig någonsin jag känt att jag passat in. Men jisses, vilka människor jag mötte. Glädjen spred sig i kroppen. Men jag vet också en sak jag måste jobba med; min blyga sida. Fan, jag hatar verkligen när jag blir så där förbannat blyg så jag blir tyst. Det är ungefär som om jag totalt tappar talförmågan. Alltså, det är just då allt känns fel. Men antar att ä’ven det växer till sig snart nog.

Men slutsumman av helgen som var; den var PERFEKT!! En helg som jag faktiskt behövde. 🙂 Lyckan att finnas till och vara bland så många underbara människor samtidigt var guld, lyckan att komma hem och känna lugnet och harmonin infinna sig. Ja jisses grymt! ❤

Ja, jag mår bra trots att min kropp verkar ha satt sig på sparläge. Allt kommer på en och samma gång. Tröttheten slår ner mig med dunder och brak. Värken i höfterna har tyvärr infunnit sig igen och jag känner bara; slå mig hårt någon, för orkar inte med smärtan. Öroninflammationen löstes av med en inflammation i hörselgången. Tänk om man bara kunde byta ut vissa kroppsdelar? 🙂 haha! Då skulle allt kännas så mycket enklare. Men jag tänker att det finns dem som har det värre än mig.

Nu är det snart dags för mig att dejta sängen. Imorgon blir det en långdag på jobbet. Röda Korset fyller nämligen 150 år och det ska vi fira stort! Jag känner mig super taggad!! *ler*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s