Våra vägar korsades

Du och jag fann varandra redan vid vårat första möte.
Du var speciell och kom in i mitt liv precis i rätt ögonblick. Våra vägar korsades och vi byggde upp vårat liv med styrka och mod.
Vi har arbetat i med och i motgångar, har alltid funnit en lösning tillsammans. Vi har alltid kunnat må bra tillsammans, du har slappnat av, härjat runt och levt rövare. Jag har sett på dig skrattat åt dina tokerier så tårarna sprutat. du öppnade upp min själ och mitt inre. Du fick mig att se livet med nya ögon.
Vi har alltid haft kul ihop, ja vi har fortfarande kul tillsammans! Vi myser ihop. Du ska ligga tätt intill mig, tryggheten i ditt liv är jag. Likaså är du tryggheten i mitt liv. 🙂 ❤
Men allt det där sker i tysthet när vi är ensamma.

Det många inte vet är att du förändras så fort en människa kliver in genom dörren. Du blir stressad. Du finner ingen ro. Du bara springer runt runt hela tiden. När du väl hittar en plats att ligga på så är du hela tiden på spänn, minsta lilla rörelse får dig att flyga rätt upp…
Du stressar dig till max…
När människan har gått kryper du upp i min famn…söker tryggheten och omtanken.

När vi är ute och vi möter människor som vill prata med dig så vill du bara fly. Du kollar efter flyktvägar. Försöker slingra dig ur halsbandet, jag håller mig lugn tills människorna som ville hälsa på dig har gått. Där och då hittar du tillbaka till ditt jag igen, du blir lugn. Och vi fortsätter våran promenad.

Du vill så mycket men din rädsla sätter stopp. Din vilja får dig att bli rädd och stressad. 

Vad gör man i en sådan situation? Vad gör man när du kommit på att du kan nafsa människorna i benen? Du avskyr barn, dem är läskiga i dina ögon.

Men trots allt är du min solstråle. Min kärlek mitt allt! Men ibland känns det som om jag faller och inte kan resa mig upp. Din kärlek har gått över till att vakta mig. Minsta lilla som händer så vill du skydda mig….Våra band är starka, våran kärlek är stor!

Du slickar mina kinder när min gråt tagit slut. Vi kämpar. Tillsammans. 

image

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s