Tack!

Oj, vissa beslut är verkligen tuffa att ta.

Jag har precis tagit ett otroligt tufft beslut, det känns ledsamt. Men för att våga pröva sina vingar så måste man också våga chansa och riskera.

Jag pratar om Röda Korset, en mötesplats, en arbetsplats men även en plats där jag som människa har fått vuxit, tagit ansvar. Jag kommer minnas den här tiden med glädje, tacksamhet. Alla kunder jag har mött, ni har gett mig en ny mening med livet.

På Röda Korset har jag fått testa många nya saker, allt från kassahantering, bära möbler, plocka, prismärka osv. Jag har fått varit med om många fina stunder på torsdagsträffarna. Varit med om fina möten och samtal som jag kommer bära med mig i hjärtat. Jag har fightas med många prövningar. Jag har fått lära mig så otroligt mycket, och det mycket tack vare mina grymma handledare. Jag har också fått äran att jobba med helt underbara människor som alltid har haft nära till skratt men även tårar. Vi har skämtat, vi har skrattat och vi har varit allvarliga. Jag har under tiden vuxit som människa och kommit till en punkt i livet där jag vill pröva något nytt, vigda mina vyer och mina erfarenheter.

Jag bugar och tackar allra ödmjukast för denna tid. Ni har fört mig framåt och jag är otroligt stolt över att få hängt ihop med er. Ni fick ju en ny medlem på kuppen! 🙂 Men tro inte att ni går säkra. Jag finns kvar i Arbrå, vi kommer stöta på varandra och jag kommer komma in mellan varven för att hålla koll på er!

Och skulle ni någon gång behöva extra hjälp; tveka då inte att höra utav er! Jag ställer mer än gärna upp!

Tack till alla kunder, personal och andra medarbetare för den här tiden och jag säger bara en sak; på återseende! ❤

Linda Östlund

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s