Som legogubbar på rad

När allt omkring oss tycks rasa samman. När minsta lilla vindpust känns som den vildaste stormen. När allt känns skört, när lappar sätts på “hanteras varsamt”då vet man att livet inte alls är någon lek. 

Som legogubbar står vi på rad, när en faller så faller alla likt en dominoeffekt. 

Men vem har sagt att livet ska vara enkelt? Vi måste ju få något att bita i och något att kämpa för. Annars förlorar vi ju hela meningen. För livet är en mening, det ger oss mening och det ger oss förståelse och acceptans. Livet överhuvudtaget fascinerar mig på djupet. Alltid händer det något och alltid måste vi lära oss nya saker. Varje dag händer något nytt, något vackert, något stort och något underbart! Livet kan ge oss ett leende men också sorg. 

Vi måste lära oss att se all det vackra runtomkring oss och på oss själva. Alla är vi vackra på våra egna sätt. Vi är människor, vi kan fela och vi har också våra brister. 

Men när det gör ont i själen, så får vi kämpa och aldrig aldrig någonsin ge upp oavsett hur ont det gör. För oavsett om vi är dem där legogubbarna som står på rad och faller likt dominoeffekten eller om vi är den den där vinden som känns som en hel storm så måste vi lära oss att resa oss upp igen! 

Livet är ett mysterium! ❤️

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s